WĂŒrzig-leichte Nudelsuppe

Vietnamesische Pho

Pho ist eine traditionelle Nudelsuppe aus Vietnam, die klassischerweise zum FrĂŒhstĂŒck gegessen wird. Sie besteht aus einer klaren RinderbrĂŒhe mit GewĂŒrzen, dĂŒnnen Reisnudeln und Fleisch. ZusĂ€tzlich können individuell verschiedene KrĂ€uter, GemĂŒsesorten und Soßen hinzugegeben werden.

30

min

10

Zutaten

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SchÀrfegrad

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Schwierigkeitsgrad

Vietnamesische Pho - MAOMAO
Sonja
Recipes Creator bei MAOMAO
SCHRITT FÜR SCHRITT

Rezept fĂŒr Vietnamese Pho


Ingredients

For 4 servings

  • 1.5 liter Pho soup base
  • 150 g beef fillet
  • 400 g thin rice noodles
  • 4 sprigs of Thai basil
  • 4 sprigs of coriander
  • 6 spring onions
  • 1 chili pepper
  • 2 handfuls of mung bean sprouts
  • 2 bok choy
  • 1 lime
  • Sriracha and hoisin sauce for serving

step by step

STEP 1
Prepare pho broth and set aside

STEP 2
Freeze the meat briefly and then cut it into very thin slices

STEP 3
Prepare rice noodles according to package instructions and set aside

STEP 4
Cut the spring onions into fine rings, cut the basil and pak choi into strips, remove the seeds from the chili and cut into rings, quarter the lime

STEP 5
Divide noodles, raw meat, boiling hot broth and other toppings into 4 bowls in this order

STEP 6
Add individually with lime juice, Sriracha and hoisin sauce

Bon appetit!