Würzig-leichte Nudelsuppe

Vietnamesische Pho

Pho ist eine traditionelle Nudelsuppe aus Vietnam, die klassischerweise zum Frühstück gegessen wird. Sie besteht aus einer klaren Rinderbrühe mit Gewürzen, dünnen Reisnudeln und Fleisch. Zusätzlich können individuell verschiedene Kräuter, Gemüsesorten und Soßen hinzugegeben werden.

30

min

10

Zutaten

🌶️

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Schärfegrad

👨‍🍳

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Schwierigkeitsgrad

Vietnamesische Pho - MAOMAO
Sonja
Recipes Creator bei MAOMAO
SCHRITT FÜR SCHRITT

Rezept für Vietnamese Pho


Ingredients

For 4 servings

  • 1.5 liter Pho soup base
  • 150 g beef fillet
  • 400 g thin rice noodles
  • 4 sprigs of Thai basil
  • 4 sprigs of coriander
  • 6 spring onions
  • 1 chili pepper
  • 2 handfuls of mung bean sprouts
  • 2 bok choy
  • 1 lime
  • Sriracha and hoisin sauce for serving

step by step

STEP 1
Prepare pho broth and set aside

STEP 2
Freeze the meat briefly and then cut it into very thin slices

STEP 3
Prepare rice noodles according to package instructions and set aside

STEP 4
Cut the spring onions into fine rings, cut the basil and pak choi into strips, remove the seeds from the chili and cut into rings, quarter the lime

STEP 5
Divide noodles, raw meat, boiling hot broth and other toppings into 4 bowls in this order

STEP 6
Add individually with lime juice, Sriracha and hoisin sauce

Bon appetit!